Το LOVE CASUAL LIVING παρουσιάζει ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ ΣΑΒΒΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ 2013


Η Ελένη Βιτάλη επιστρέφει στο LOVE.

Η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια με το πλούσιο και ξεχωριστό ρεπερτόριο μας προσκαλεί σε μια διαδρομή – αναδρομή γεμάτη μουσικές και χρώματα με τραγούδια απ όλη της την δισκογραφία.
Λαϊκά , δημοτικά ,έντεχνα και ροκ ,καθώς και τα δικά της, παντρεύονται δημιουργικά με τραγούδια άλλων ,που αγάπησε και αγαπήσαμε όλοι ,από εκείνα που μας “πειράζουν”. Τραγούδια “πειραχτικά” όπως λέει και η ίδια. Όλα ενώνονται και διασκευάζονται από τον Νίκο Ξύδη ο οποίος έχει επιμεληθεί και την ενορχήστρωση του προγράμματος μαζί με τον κορυφαίο πιανίστα και μαέστρο Νεοκλή Νεοφυτίδη!
Το παραδοσιακό βιολί,το μπουζούκι τζουράς και τα κρουστά συνομιλούν με την ηλεκτρική κιθάρα και το πιάνο, ενώ οι φωνές των μουσικών αγκαλιάζουν την μαγική φωνή της, άλλοτε με αέρινα πολυφωνικά φωνητικά κι άλλοτε σαν ισοκρατηματικό μοιρολόι που σου γδέρνει την ψυχή.
Συνταξιδιώτες της, ο Νίκος Ξύδης ,και με την ιδιότητα του τραγουδοποιού, η ηθοποιός και ερμηνεύτρια Βαλέρια Κουρούπη και η μπάντα the Apotihans.
Η Ελένη Βιτάλη και η παρέα της μας περιμένουν από τις 2 Μαρτίου, κάθε Σάββατο και Κυριακή του Μάρτη, με στόχο και σκοπό να τραγουδήσουμε, να συγκινηθούμε, να επικοινωνήσουμε και γιατί όχι και να χορέψουμε, σε μια παράσταση “εφ' όλης της ύλης”.

Πληροφορίες:
LOVE Casual Living: Εθνικής Αντιστάσεως 16 Βυζάντιο Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310 365425 και 2310 441601

ΣΑΒΒΑΤΟ
Ωρα προσέλευσης 22:30
Εισιτήριο θεάματος 10€
Τιμή Φιάλης 130€ (συμπεριλαμβάνειτα εισιτήρια θεάματος)
Β’ Φιαλη 80€
Τιμή Φιαλής κρασιου 65€ (συμπεριλαμβάνει τα εισιτήρια θεάματος)
Β’ Φιάλη κρασιού 40€

ΚΥΡΙΑΚΗ
Ωρα προσέλευσης 20:30
Εισιτήριο θεάματος 10€, φοιτητικό κάρτα ανεργίας 5€
Τιμή Φιάλης 100€ (συμπεριλαμβάνει τα εισιτήρια θεάματος)
Β’ Φιαλη 80€
Τιμή Φιαλής κρασιου 50€ (συμπεριλαμβάνει τα εισιτήρια θεάματος)
Β’ Φιαλη 40€Πηγή : ipolistonkosmo.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Φίλοι μου, να είστε όλοι καλά.