Νίκησε χάρις την αισιοδοξία της!

Πηγή: zougla.gr

Η Kirstie Tancook 22 ετών έπασχε από κυστική ίνωση και τον περασμένο Ιούνιο, λίγες ημέρες προτού ντυθεί νυφούλα, εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι η κατάσταση της υγείας της ήταν πολύ κρίσιμη και έπρεπε να υποβληθεί σε διπλή μεταμόσχευση πνευμόνων.

Μερικούς μήνες μετά ήταν σε θέση να ασχοληθεί ξανά με την αγαπημένη της γυμναστική που δεν είναι άλλη από το pole dancing!

«Περίμενα να δυναμώσω λίγο καιρό μετά την επέμβαση και τρεις μήνες μετά ξεκίνησα ξανά προπονήσεις στο στύλο. Τώρα είμαι σε πολύ καλό στάδιο και παρατηρώ ότι μπορώ να κάνω κόλπα που πριν δεν μπορούσα.
Η Kirstie διαγνώστηκε ότι έπασχε από κυστική ίνωση όταν γεννήθηκε. Το 2007 ξεκίνησε μαθήματα pole dancing για να βελτιώσει την κατάσταση της υγείας της. Παρά το γεγονός ότι κινδύνευε όμως η ζωή της η νεαρή γυναίκα αποφάσισε να ντυθεί νύφη στο πλευρό του παιδικού της έρωτα.
Το βράδυ πριν τη μεγάλη μέρα ήταν στο κρεβάτι του πόνου, στο νοσοκομείο, και όχι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που είχε κλείσει από καιρό.

Την επόμενη μέρα εκείνες που τη βοήθησαν να βάλει το νυφικό της δεν ήταν οι φίλες της, αλλά… οι νοσοκόμες!

Επιμέλεια: Παύλος Διονυσόπουλος

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=448693&cid=5

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις